Kunde
Ledige stillinger
Aktuelt

Elmea søker flere dyktige medarbeidere

Det er stor aktivitet i Lofoten, og vi oppretter nå to nye stillinger som teknikere for å øke kapasiteten vår på prosjektering. Vi trenger også en energimontør til på laget.

Som Tekniker i Elmea får du en innholdsrik og ansvarsfull jobb der du får ansvar for å behandle tekniske kundehenvendelser og prosjektere nettanlegg. Du vil bli en del av et nytt team hos oss, men få et selvstendig ansvar for å prosjektere lavspenningsprosjekter, utforme kostnadsoverslag for kundeinitierte endringer i nettet, og behandle forespørsler om fellesføring. Du har utdanning fra Teknisk Fagskole Elektro og gjerne erfaring fra tilsvarende arbeid.

Som energimontør i Elmea vil du jobbe med montasje i forbindelse med ny- og reinvesteringer av alle typer lav- og høyspenningsanlegg i distribusjonsnettet vårt, forebyggende vedlikehold og reparasjoner, feilsøking og feilretting samt delta i vakt- og beredskapsordningen vår.

Hos oss vil du finne et godt arbeidsmiljø med stort fokus på HMS, kvalitet og forbedringskultur. Du vil få lønn etter avtale og gode pensjons-, forsikrings- og velferdsordninger.

Felles for alle stillingene er:

Stillingstype: Fast heltidsstilling

Arbeidssted: Svolvær eller Fygle

Søknadsfrist: 17. august

Kundeportal​

I kundeportalen kan du bestille trefelling, be om prisoverslag for flytting, fjerning eller endring av strømnett, og registrere andre tekniske forespørsler.

Min side

På Min Side kan du blant annet oppdatere mobilnummer for varsel om strømutkobling, og sjekke strømforbruket ditt.