Kunde
lyspærer
Aktuelt

Eviny Elsikkerhet gjennomfører kontroll av elektriske anlegg i Lofoten

På oppdrag fra DLE i Elmea vil Eviny Elsikkerhet AS gjennomføre kontroll av elektriske anlegg i uke 24 og 25.

Kontrollene gjennomføres denne gangen i Vågan og Vestvågøy.

Eviny Elsikkerhet sørger selv for å sende ut varsel om kontroll til kunde/eier av det elektriske anlegget. Har du mottatt et slikt varsel, og har spørsmål om tidspunkt for kontrollen, tar du kontakt med Eviny på nummeret du har fått oppgitt i varselet.

Veiledning om elsikkerhet er en viktig del av tilsynet. Derfor er det viktig at du som kunde/bruker eller eier av det elektriske anlegget er til stede når vi er på besøk. Både eier og bruker av elektriske anlegg er ansvarlig for at dette brukes på en trygg måte.

Kontroll av elektriske anlegg er et offentlig tilsyn, og man må framlegge saklig grunn for å avvise avtalen. Ettersom vi skal utføre et stort antall kontroller for å sikre at våre kunder kan bruke elektrisitet på en trygg måte, har vi begrenset mulighet for å tilpasse tidspunkter som er satt av til kontroller. Vi ber om forståelse for dette.

Inspektørene vil identifisere seg når de møter opp til avtalt kontroll. 

Her kan du lese våre tips om hvordan du får et elsikkert hjem

Jobben til DLE er å forhindre skader og ulykker som har sin årsak i feil bruk av elektrisitet eller feil på elektriske anlegg. Alle nettselskap i Norge er pålagt å ha et lokalt eltilsyn, som sammen med DSB utgjør elsikkerhetsmyndigheten i Norge.  

Det viktig at du som eier og bruker er bevisst på ansvaret du har for det elektriske anlegget ditt. Det må ikke brukes på annen måte enn beregnet, og anlegget må vedlikeholdes av fagfolk for å fortsatt være trygt når det begynner å bli gammelt. Ta kontakt med autorisert installatør for å få hjelp med dette. 

Kundeportal​

I kundeportalen kan du bestille trefelling, be om prisoverslag for flytting, fjerning eller endring av strømnett, og registrere andre tekniske forespørsler.

Min side

På Min Side kan du blant annet oppdatere mobilnummer for varsel om strømutkobling, og sjekke strømforbruket ditt.